félúton
ki mint ha felnő és körbenéz végre
sőt szinte látna és nem pedig nézne
úgy járok én már magam körül körbe
szívemhez szorítlak nem görcs-ökölbe
s versembe írlak szívből ahogy vagyok
- belém karcosodtál mint tegnapi fagyok
ki mint ha szomjaz s nem ihatik mégsem
bár tükörfény kútvíz csillog a mélyben
úgy vágylak titkon elcsitulni bennem
csókoktól tikkadt halk ölelésekben
két lélegzet közt félúton ha merlek
- szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-07 13:05:36
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-07 13:05:36