Éjjeli fürdőzés
Ülünk egy forró kádban,
elvegyülünk egymásban.
Meztelen érintésed lázba ringat,
tested az ágyam, s lábam átölel.
Fedezd fel országomat,
hajam érintse kezed.
Érezd testem illatát.
kettőnk kábulatát élvezd.
Zihálj most édes kéjben,
szemedben arcom nézem.
Érezd az idő most megáll,
domborzati képek vagyunk.
Egymás felfedezésére várva,
a kapu most nincs zárva.
Hullámok minket átkarolnak,
mámor fürdőt veszünk együtt.
kígyóként egymásra tekeredünk,
önfeledten együtt vétkezünk.
Testünk egybeforr, húrként rezdülök.
Ívben feszülsz, hajamon fésű a kezed,
sóhajod mámorító zene nekem.
Súgd a nevem...Súgd a nevem...
Nyelvem szádra feszül,
egekbe visz a kéjes éji ritmus.
Mindketten csak hallgatunk,
ma éjjel hallhatatlanok vagyunk!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-28 02:01:46
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-28 02:01:46