HOL VAN MÁR....: A láthatatlan Múzsához VII.
Hol van már a lobogó láng tüze ?
Hol van már lelkem örök esküje ?
Hol van már a szerelem lendülete ?
Hol van már szívem tiszta lelkülete ?
Valamikor tiszta hittel bíztam,
Valamikor tiszta szívvel vívtam,
Valamikor a szívemet adtam,
Valamikor bizakodó voltam.
Hittem azt hogy örökké tart minden,
Hittem azt hogy gyűlölet az nincsen,
Hittem azt hogy szerelemben éltem,
Hittem azt és senkitől sem féltem.
Hol van már és hová tűnt el lényed ?
Hol van már és hová tűnt a képed ?
Holvan már az elképzelt szépséged ?
Hol vagy, miért szerettelek Téged ?
Zirc, 2004. 04. 20.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.