REMÉNYTELEN SZERELEM
Szerelem a legnemesebb érzés
szerelemben sok a talányos kérdés
szerelemben élni nagyszerű
szerelmet keresni egyszerű
szerelmet találni nemtudok
szerelmet elnyerni vágyakozok.
Boldog vagyok ha látom az arcodat
boldog vagyok ha látom az álmomat
boldog vagyok ha nézem a kék szemed
boldog vagyok ha érzem a két kezed.
Boldogtalan vagyok hogyha arra gondolok
boldogtalan vagyok ha szerelmet nem kapok
Reménytelen szerelem az életem
reménytelen bánt el a sors énvelem
reménytelen jövő felé ballagok
reménykedve szerelmedre vágyódok.
Reményemet mindörökre elvesztettem
reménytelen szerelmedet nem felejtem.
Zirc, 1981. 06. 08.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.