Vissza a Paradicsomba (svéd felnőttversek: 2.)
a Nagy Fehér Keresztény Nő és a Nagy Fehér Keresztény Férfi
nem ismeri az anatómiát
tudhatnák pedig hogy a nagy fallosz mítosza hamis
(a "néger férfi – fehér nővel" szexklipeken a vagina csak félig nedvesíti meg)
hiába akarja a férfi mindenáron betenni ha a nő kiált és hátra rúgja magát
Salisu a nigériai szobatárs az egyetemen mindig kizökkent ettől
s irigyelte hogy én félakkora pénisszel is úgy meg tudtam döngetni a nőket
(akkorákat löktem rajtuk és olyan sokáig hogy a végén ájuldoztak tőle mert
nálam a fancsont is a csiklónak csapódott)
a Nagy Fehér Keresztény Nő és a Nagy Fehér Keresztény Férfi
nem ismeri az anatómiát
azt hiszik a férfinek fallosza s a nőnek vaginája van
de szerintem ez csak az elfojtott homoszexualitással küzdő és a nemiséget emiatt
megvető vallásmagyarázók ferdítése
a természeti népek és a "Káma szútra" meg az "Illatos kert" heteroszexuális női
tévedhetetlenül tudják: valójában a nőknek van falloszuk amit becézni kell
mert a vaginát a férfi viseli a szívén
velem együtt érzik hogy lányos görög fiú vagy fiús török leány az mindegy
a viszonzatlan szerelem poklában égve
mert egy szenvedélyes heteroszexuális mindig több megértésre képes a szenvedélyes
homoszexuálisokkal szemben mint egy olyan homoszexuális
aki nem szenvedélyes
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-23 16:55:05
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-28 10:31:53