A gerinctelenség nem betegség
A gerinctelenség nem betegség,
nem törik el és szuper hajlékony,
nem gyötri csigolyakopás –,
s ha szerencsés is, csinosan vékony
az ilyen ember már alkatilag,
azt nem mondom, hogy genetikából
veszi az akadályokat -,
az attrakció sincs tőle távol.
S ha néha-néha el is tapossák,
sebaj, mert nagyon sok van belőle,
araszolgat, mint a féreg,
akár hátra, vagy akár előre,
kitartóan a főnöke után,
megbízhatóan, engedelmesen,
kipróbált káder mindegyik,
mindig kéznél van, soha sincs gyesen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-23 04:03:23
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-23 04:03:23