Kiss Anna Mária
Krolofill
Nézd azt a tölgyet,
Száz éve üdvözül,
Neszre ijedő nyírfát,
Lehajtott
Fejű szűz füzet,
Hasát büszkén
Düllesztő tuját,
Metszett meggyet,
Nyárfát,
Eső pihenőjét,
Tiszafa apát,
Bíbor-bóbita ághegyét,
Magányos fenyőt,
Öregapót,
Férfias szivarfát,
Méltóságos platánt,
Gyenge törzsű
Akácot
Jövendő illatát,
Matuzsálem-mogyorót,
Szülőhazát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-21 11:23:06 Utolsó módosítás ideje: 2012-01-21 11:23:06
|
|
|