Menj szerelem
Menj szerelem, megyek utánad
csend vagyok, szótlan, férfi bánat
parányi pont, sok közt a körön,
ki origó nélkül tündököl
tükörképként visszavert fényben
s becsukom elhalt szívverésed
szívemben zengő zongoráját,
hagyom, -amíg jég és tűz átjár
s megcsillapul ölünkben a vér
az elmerengő álomgörbén-
köréd-font testem, ahogy volt...
maradjon vágy-szőtte takaród.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-13 20:42:50
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-20 18:31:45