Fekete lyuk,
zsugorodó-képzelet
a világ,
mindent elnyelő
tátott szájú maszk,
éjsötétre festett arc,
elnyűtt, két valóság
között rekedt kudarc,
és a letűnt korokban
megálmodott
ezernyi kusza
fantáziaálom
áll ma őrt,
az ismeretlenségbe
vesző jövendő előtt.