Közeli segítség
Olyan jó, amikor feldíszítjük a fát meg a szobát.
Most már sokkal kevesebb díszt török el,
mint régen.
Anyu meg egyet sem.
Csak akkor szokott a falhoz vágni pár színes gömböt,
ha ideges lesz apura, amiért túl sokat ivott
a pezsgőből.
Ezt nem értem.
Ha megnövök, tőlem mindenki annyit ihat majd,
amennyit akar.
Titkon meg is ígértem apunak,
hogy egy nagy doboz innivalót veszek neki.
Erre sírva fakadt.
Biztos, megint valami rosszat mondtam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-19 21:01:10
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-19 21:07:28