szétszórt
majd egy éve darabokban minden
szétszóródtam a naptár lapjain
hetek nyögnek - ha volt is itt isten
(nincsen már)
indián-táncot jártam hamvain
nem peng dúrban rég' trubadúr dallam
görcsös akkord remeg - meg sóhajok
tegnap-rezonálok ma-ricsajban
(majd holnap)
lesz a jelen - addig is múlt vagyok
rikoltva napok váltják egymást fel
volt percek keblén édes-álmodom
egyik eltaszít másik átölel
(hiszel ha)
hinni kell ha követed lábnyomom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-18 23:16:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-18 23:24:07