Rajzolat (3.)
„szőke kislányt akartam” - mondtad.
hát kimásoltam a nők lapjából
magam.
filctollal festettem be a körmeim.
virágot nem rajzoltam.
feri csokrát se, bár kérted.
főztél neki vacsorát, sütöttél tortát.
ő meg hallgatott.
vibrált a csend,
mint erkélyen a lámpa.
feri szívét falevelek kapták szárnyra.
lent egy tócsában elmerült.
szuper!
elégettem a hurkapálcát.
táncolt a láng,
az ujjaim.
szétrágtam rózsád
szirmait,
nyállal csíkot húztam arcomra.
„sír a halál!”, te mondtad.
„megint a kislányod!” -
hallottam az ajtó mögül,
amikor kialudt a villany.
te gyáva.
rám rajzoltad magad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-16 16:32:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-16 16:32:37