A harcos jelenete
Belső harcokból megtérve könnyítést várt, de cipelt egy újabb tonnát, most vérátömlesztésről jön, vércsíkot húz, majd szaggatott vonalat, pedig csak pontot akart a Múltjövő miatt.
Megfordult a dráma a fejlődő jellemmel: a sztori magát a tartalmat nem bírta el. A Lehetséges Nemlétezőt most adta fel.
Ostoba halál.
Letépi a színpadról a szél, kimérik kisebbre zsugorodó négyzetméterét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-10 08:14:03
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-10 08:14:03