legtöbb randin
beszélgetés közben ható fulladásszer,
Heimlich-fogás,
szavaid beakadnak, mint szájpadlásba a fogpiszkáló;
a kifejezhetetlenség csatornája csöndben emészt,
majd gúnyos kutyapózban
kényelmedet lefetyelem –
nehezen kivehető szerelmed,
csak az orgazmus fantomrajza –