A tévedés (svéd felnőttversek: 1. )
egy mobiltelefonszám
régi határidőnapló fedelén
azért írtad föl hogy el ne felejtsd
akkor vetted a régi telefonodat
hová is tűnt hová is tűnt
majdnem elváltál de csak
a munkahelyedről tettek ki végül
kibírhatatlan voltál azon a télen
még a telefontársaság is felmondta számlatartozás miatt
az előfizetést így az akciós mobilt nem használhattad többé
most régi számodat tárcsázod az újról kicseng
– Halló?
– Halló!
idegen gyanakvó férfihang
– Tévedés – mondod
vajon hívta-e őt felhívta-e tévedésből e férfit az
akinek még te pötyögted be a telefonjába ezt a számot
utójáték és előjáték közt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-06 07:59:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-06 17:59:20