belső útvesztő
„Míg a hangulatbetegségeket
a hangulatzavar jellemzi,
addig a szkizofrénia elsősorban
a gondolkodás zavaraival jellemezhető.
A gondolkodás folyamata
és a gondolatok tartalma is sérül.”
Régi dokumentumokra hivatkozom, ezek szintén
Vizsgált tények. A nővéremre utalok,
Egy csomó következtetést nem mondtam ki,
És nem vittek bele ebbe a játékba. Egyszerre
Több beszélgetésbe is belekapok, mintha
Rádióadó lennék, a hangok átmennek rajtam,
A bal vállam mögül hallom őket, utasít-
anak, hogy mit tegyek. Szenvtelenségem erénnyé
Válik. Házam inog. Mindent unok. Borzasztóan
Nehéz egyetlen dologra koncentrálnom, kusza
Minden. Világosabb éjszakákon rendesen alszom.
Máskor azt képzelem, hogy a holdon a tengerek
Túl sósak. Se víz, se kenyér. Csak falak.
Az orvosom szerint szednem kéne a tablettákat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-03 15:04:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-03 15:04:09