Önismeret
egy rosszul sikerült tréfa:
kitalálod, hogy megleped önmagad
a saját hátad mögé somfordálsz, és megkocogtatod a válladat,
készen rá, hogy a frászt hozd magadra
legnagyobb meglepetésedre azonban nem te vagy,
aki ekkor hátrafordul és rád néz,
hanem valami idegen fickó,
és már akarnál neki mondani valamit,
talán elnézést készülsz kérni,
de elakad a szavad, amikor egyszer csak azt érzed,
hogy valaki hátulról finoman megkocogtatja a válladat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-28 15:32:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-28 17:00:28