hiánypótlás
Valami mocorog a sötétben, ott belül,
forrong a fej, a szinapszisok.
Lopott arany tigrisek fogai közt.
Ez a kép megszületni vágyott,
általad kifejezésre jut, a margóra írod,
ahol még van hely. Közben a gyerek
bömböl, asszonyod veled pöröl,
hogy micsoda egy lehetetlen alak vagy.
Pépesített banánt keversz, langyos tejet.
A kölyök lassan elalszik az öledben,
a világ ilyenkor a helyére kerül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-27 18:52:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-27 18:52:43