A Zápor
utcában eleredt a vihar
Elsodort, elsöpört
Áradataival
Bedörömbölt az utcán
Bedörömbölt a ház ablakán
Bedörömbölt a fa odúján
Hogy valaki beengedje
Otthonából az Isten
Elűzte
,,Menj, csobogj másnak
Unom már a hangját a
Soha el nem apadásnak!”
Senki nem fogadta be
Mindenki
Elfutott előle
Fejvesztve rohantak jobbra balra
A sok süket Szamarha
Csak én álltam
És fogadtam be
Hogy bőrömön át
Szivárogjon testembe
Legyen otthona,
Legyen melege
Hogy törődjön valaki vele
Csak én látom
Az eső szépségét
Mindent megtisztító
Gyönyörű erejét
Lemossa a poros utcát
Lemossa a ház ablakának mocskát
Lemossa a fa odvának bejáratát
Csak engem tisztít
Kívül-belül
Lemos és megszeret
És nem hagy egyedül
Tisztább sár leszek
Tiszta szív tiszta lélek
Tiszta agy.
Én vagyok a vihar
És Te ki vagy?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-21 00:20:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-21 00:20:37