Bőrt varr feketén
A csajom varrónő. Bőrt varr feketén.
Rámvarrta magát feketén.
Sötét sugarak tenyerén
Hozzám igazodnak.
A csajom fekete. Régen piált is.
A törzshelye sem legális,
Jaj, mindig ott van, ahol én!
Bőrt varr feketén.
Négy lánya van. Cigány mind.
Négy lánya van. Négy kicsi szöszke.
Sötét sugarak tenyerén
Összetörve.
A csajom piált is. Így jött feketén.
Rámfekszik este, jó nagyon.
S dünnyög nekem, ha másik csillagon
Születtünk volna!
Leválna rólam, s nem hagyom.
Forró, mint Lucifer pokla.
Bőrömbe színt varr feketén.
Jaj, mindig ott nyílj, ahol én,
kicsi rózsa!
.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-10 15:07:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-10 19:43:26