Ügyek (jav.)
A rációnál erősebb az ügy
És nincs átjárás az ügyek között
Ha lenne is, van rá jó ürügy
Hogy ne legyen a másikhoz közöd
Mindig kéznél a felfújt sérelem
Úgy lebeg köztünk a luftballon
Mint gyerek lelkében a félelem
Mint szellem a szeánsz-asztalon
Bántani, bántódni egyre megy
Végül minden saját fejünkre hull
Az ember ellépne, de lépre megy
Könnyen felejt, nehezen tanul
Az eredmény borítékolható:
Újabb ürügy, újabb ügy várható
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-05 15:29:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-26 15:21:32