Jelentés a kísértethajó fedélzetérõl
Olajszín vizeken navigálom
kísértethajómat ismeretlen álomkontinensek öbleiben
kék-szürke vitorlái lila árbocai remegnek
ahogy világi szél űzi beljebb egy szép örvény közepébe
- csillogó sötét mélység vár mint jóbarátra -
Létező kísértetként lebegek kötélzete között
simogató ál-gondolataim pörgetik
a valószerűtlen-opálos kormánykereket
minden irányba -
Hallhatatlan sziréndalok hívnak-üldöznek tovább
a vágy-tengerek szirtjei közt a sárga
irígységködbe burkolt Nincs-sziget felé
- tudom egyszer partot érek -
Fehér zászlómat rajta fekete koponyával
felhúzom csalás-hajtotta szkúneremnek árbocára
agyagágyúimból kilövöm összes megmaradt igazság-muníciómat
- csak úgy, céltalan a körülvevő Világba -
Elém nem álló ellenségeimet legyőzöm fénytelen szemem
kardcsapás-pillantásaival
majd átugrok a rég eltűnt zsákmány-hajó
bezúzott halhatatlan sérthetetlen fedélzetére -
S megtalálván a nem-levő Célt, a Koncot,
saját magam akasztom fel magam
- tárgyalás nélkül -
a fölöttem lengő Idő kötélhurkaira -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.