Tesókám
Mire haza jöttem fél év múlva, hamuvá lett szerelemből,
új a megszólítás „tesókám”azt hiszem minél nagyobb a baj,
annál kedvesebb a megszólítás, hát itt tartunk „tesókám”
Bizony nagy is a baj, ha én munkára vágyom azt hazudom magamnak,
közben meg csak fix pénzt akarok, amit be oszthatok.
A jó munkahelyekre születni kell! Mai napig. Hozott ebédre.
Különben százezret kapok egy versemért, de elkártyázom az ördöggel.
Fullom van ,de ő le ver mindig Royal Falsh el.
A képeimet nem veszik meg, meg is értem, nekem se kell.
Korbácsolásra jelentkezem, segédmunkára.
Festő akartam lenni meg költő(engedély nélkül)
Sors ügyészek halmazatinak ítéltek.
De Fog itt még a Feri Brillírozni.
Lakomát nyitni hozott ebédeken.
Egy gazdag leszek, legalább két idegent is azzá teszek. Tesókám!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-02 09:01:50
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-02 09:01:50