Levezetés
Valami semmiségen kaptunk össze
hajnalban az utcán
mondjuk hogy ki igya meg
az utolsó kortyot
az utolsó üvegből
hideg volt reggel csillagtalan
lehet hogy a feszültség távozott így belőlünk
mert váltottuk egymást Líbiában
A fejemet verte a betonba
vérzett az arcom
a whisky is kifolyt
gondoltam megszúrom
de nem volt nálam a kés
vérben forgott a szeme
azt hittem meg fog ölni
végül sikerült lerúgnom magamról
meg kéne ölnöm
gondoltam a torkát fogva
miért nem bírja bazmeg az italt
tartottam a torkánál fogva
mondtam neki hogy adja fel
az apja halt meg tegnap így dühös volt
nekem a nőmet baszták
a gyerekre más vigyázott
Nem adta fel csak fulladt
ez fajta nem tudja feladni
nevetni kezdett az ájulás előtt
én is nevettem
azt mondta mérnek még italt
valamelyik közeli hotelben
a kaszinóban rulett van játszhatunk
az arcunkat papír zsebkendővel töröltük
de a whisky az eltörött
valami semmiségen kaptunk össze
hajnalban az utcán
hideg volt reggel csillagtalan
sok készpénzzel jártuk a bárokat
de a kurvák nem álltak szóba velünk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-22 19:35:21
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-22 19:35:21