Ne bántson az
Hiába minden álszemérem,
hiába tagadnám szerelmemet,
átszáguldott a hetven évem,
fejem fölött tombolt a fergeteg.
Szerelmesen, öreg szívemmel
most megkérlek, hogy még te is szeress,
még akkor is, ha értelemmel
beláthatatlan, kettőnkkel mi lesz!
Előttem rejtély, meddig élek,
mikor sújt le végül a végzet,
azt majd utólag csak te tudhatod,
jegyezd fel jól okos fejedben,
s amikor pillád másra rebben,
ne bántson az, hogy én halott vagyok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-17 00:41:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-17 00:41:43