pillanatkép
felhúzta szoknyáján a zippzárt,
átfonta karját a nyakamban,
dobott egy gyors csókot a számra,
aztán pár kapkodó mozdulattal
összekuszált haját kisimította,
az ablak tükrében megnézte
rendben van-e, vállat rántott,
jó ez így az utcára, rám nézett
s csak annyit mondott:
- nem tudom a telefonom befizetni,
mennyit tudsz adni?
sietek, nincs több időm!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-05 23:55:13
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-06 01:04:17