Motivációs levél
Motivációs levél (i.e.)
Mélyen Tisztelt Igazgató!
(Édenkert)
Úgy tervezem:
átképzem magam
almafává.
Ha évente meghalok ,
hasznos tagja lehetek
a vállalatnak.(Éváról
minden információ
a rendelkezésére áll.)
Maradok őszinte híve:
Ádám
Tisztelt Uram!(2011.)
Tájékoztatom, hogy
almáim kukacosodása miatt,
leszázalékoltak.
Éva ápol és permetez.
Jó egészséget kíván:
Almafa
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-02 13:48:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-02 13:48:08