Hozzád megyek
Nem írok verset mostanában
neked sem, édes kis szívem,
gólya sem indul, hosszú nyár van,
maradj te is még énvelem!
Öleljük át, szorítsuk egymást,
legyünk szerelmesek, ha még
alkalmat ád az élet, meglásd,
csillagos lesz megint az ég!
Gyönyörű nyárutó az élet,
ami még hátra van tevéled,
verset nem írni nem lehet,
bocsásd meg hát a hallgatásom,
nem maradandóbb, mint a lábnyom,
elindultam, hozzád megyek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-30 06:46:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-30 06:46:30