Ma is ugyanúgy csinálok mindent.
Korán ebédelek, egy kanál cukorral
és egy kupak rummal iszom a kávét.
A fényre állítom a hintaszéket,
a pokrócot magamra terítem,
lapozgatom a könyvet. Kellemesen
ernyedt vagyok az evéstől,
kigombolom a fölső gombot
ingemen, a szomszéd házból
rám leső is kigombol egyet.