Pontba körül
Everything rushing together
egy pontba
köröskörül
kibomló vérszivárvány
édes halálíz
your haunting eyes
elviszi a víz
Good.
Almost happiness
To breath the ground...
Like you were
all around
sweet dreams
without bitter ébredés
at last pihi pihenés
nincs zavaró szuszogás
szemgödörből kinőve
bólogat a sás
without hiány
inside and out
peace
a thousand kiss
to my niece
don't let me
be alive
I want the truth
but you are a lie
Mori Tori surit fen
I hope we don't
meet ever odafenn
that's to say odaát
if there is any
of the kind
was you so kind
but time to go
I don't want any
trouble no more
to be your mirror
you found a bit too sharp
yo terror will cease
I'll be ringatva by all seas
dry ones not made of
tears like eddig I
was choking in 'em to life
with some gurgling sounds
will death be zongoráz
s te állhatsz majd
tohonyán
(meghízhatsz még
tarhonyán...)
Amid - humid kőszemű
kőszívű bálvány
avid - you do it rezzenéstelen állván
cigarettafüstfelhőként
gomolygó halálom láttán
cause the greatest bodorodó ajkaidon
halvány mosoly -
humiliation of all hízeleg a látvány?
Yours and mine
putrified hearts
lazily throb what
in there fáj
yet s kétféle az irány
bocsánat beg ya pardon
akárcsak ennyiért
míg fogadom átkom
egy mi baró
továbbra is úgy járom
az ún. utat
hogy nincs járom
s hogy mi itt, ez a maró...
míg elvérzem remélem
lábaid megmarja a vérsavó
I am beyond the point
of no return....
a visszatérési lehetőségeken
rég túl vagyok én már
2008.06.16.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-26 17:51:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-26 17:51:20