Önkritika (javított)
Elfáradtam, megpihenek
Magamban most számot vetek.
Vagyok csinált paraszt, pimasz cigány
Mégsem vagyok mocskos, hitvány!
Vagyok Istent félő ócska pogány
Keletről jött mongol szemű
Néha mérges füstös képű
Mégsem vagyok enyves kezű!
Vagyok férj és apa
Feleségem hű támasza
Cinikus fickó, fanyar férfi
S nem vagyok rest ütni, vágni!
Elfáradtam, megpihenek
Magamban most számot vetek.
Túl pörögtem, nem akartam
Karod foltja akaratlan.
Látod, néha mégis vagyok ócska hitvány
Gátlástalan hülye cigány!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-23 21:54:02
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-23 21:54:02