eb-éden
hiába szaft annak ki egyedül az eb
éden épphogy koszt ühm
ne panaszkodjon kollégiumot is kapott
majdnem
kókuszos szaloncukrot karácsonyról
kibontja ropogtatja a mész-falat
valaha otthon messze-sose íze az
ellenőrzi még becsukták-e ablakát rendesen
helyette
köszöni nem kér fűszert elég csípős
úgyis a nyelve alulról
mintha besózták volna nyögve
eszik aki szerelmes
csak az illat kell legközelebb
ül hátha cipőorrával egyre egyre
sarokba szorít szimatol teret nyit
valaminek
babot szemezget így torkol(l)ja le
álmait szépen egyesével
például hogy nem maga fingja
tele a szobát talán
egyszer
2011
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-23 19:09:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-23 21:52:07