A VÁGY BÛVÖLETÉBEN
Őrült vágy bűvöletében élek,
Őrült vagyok, érzem jön a végzet.
Mióta a csókod ízét érzem
Szerelemtől ittasult a vérem.
Vérpezsdítő drága lényed volta
Boldoggá tesz, szívem ezt dalolja.
Ezt dalolja halk suttogó szóval,
Szerelemmel, minden földi jóval.
Álmaimnak sosem legyen vége,
Sorshoz szólva, könyörögve kérve
Teljesüljön óhajtásom, vágyam,
Légy az enyém, szerelemben társam.
Őrült vágyam kívánja az órát,
Minden percét mely két szívet szolgált.
Bakonyszentkirály, 1997. 11. 01.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.