Játék húsból
ez egy játék, legyek könnyű,
legyen a dömper súlya a jelen,
legyen előtte egy odaképzelt út,
ahogy csak egy gyerek játszik
vele. a plató szép, a plató könnyű,
igazi műanyag, legyen a játék
húsból, az anyu délután is
elmarad. sebaj majd alszom,
hogy a test legyen a béke,
gyorsan fel kell nőni, hogy
ne legyen nagy tétje.
este keréknyom az arcom,
csupa vagyok és nem leszek.
anyámat lefekvéskor látom
és a beliluló kezemet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-12 23:09:18
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-12 23:09:18