emo-nak
Panelekből épül a ház
Panelből a versem
Gyors építés, készre gyártott
Diszkont áron szerzem
Ha az ember hiperaktív
Nincs is erre más mód
Csatamezőn csipkét verni?
Nem adatik látnod
Mint sakkban a villámparti
Állítólag öt perc
Frekvencia válaszfüggvény:
Rezgésszámom hét herz
Sok vagy kevés nem tudom
A neten most találtam
Elég is volt ennyi mára
Éjfélt ütnek. Zártam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-10 16:37:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-10 16:48:55