papucs és pizsama
ülök a bőröndöm
ugyan minek a papucs és a pizsama,
magamig szól a jegy.
Előtte jó lenne valakitől elbúcsúzni,
egy csók a peronon,
egy rituálényi isten veled,
miközben a nyakkendőn matatok,
vagy mégis elpakolni a papucsot
és a pizsamát,
a búvárszemüveget,
(hátha mélyre merészkednék)
és persze a digitális fényképezőt,
hogy segítsek az emlékezésnek
activityt játszom,
a feladat,
érezni, hogy utazom;
nem szeretem ezt a
véget nem érő pakolászást.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-08 10:42:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-08 10:42:56