heppiend
Ócska ruha
magamra veszlek
én leszek az új tulajdonosod
de lehetnél akárki másé
kölcsön is adlak
majd másoknak akik
ha nem viselnek akkor sem
akarnak visszaadni
de én visszaloplak
és elmenekülök
gazok között szaladok majd benned
vad erdőkön és mocsarakon át
amíg keresztül nem vágódom egy gyökéren
akkor te elszakadsz
piszkos leszel
de még így is veled itatom fel
vérző sebeimet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-04 02:15:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-04 02:15:05