tűztenger, lánghullám
átfut az éjszakán
felizzik két szemed
árkot húz két kezed
vér csordul vállamon
múlik a fájdalom
sikolt az éjszaka
meghalunk lángolva
testedben szerelem
rám fonódsz végtelen
megpihensz mellemen
átölel két kezem
megtorpan az időm
bennem élsz szeretőm