Kartondoboz nosztalgia
Gondoltad volna, hogy
poros kartondobozba rejtett
néhány megkopott ajándék
és egy maszatos szerelmeslevél
leszel?
Ennyi maradt belőled.
Abban sem vagyok biztos,
hogy felismerném a hangod,
vagy észrevennélek, ha elmész az utcán
mellettem,
pedig volt, ha csak rám néztél
lúdbőrzött a karom,
és ( azt mondtad ) a pupilláim is
kitágultak.
Régen volt. Ha nem őrizné
az akkori szagokat
ez az ágyneműtartóból
előbányászott, félig üres
papírkocka,
most eszembe sem jutnál,
de már így a kezembe kerülve
elszagolgatlak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-24 15:22:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-24 15:23:53