Nyári gondolat
Csak valami könnyed, nyári
gondolat, amolyan hűvös bármi,
ami feloldja napomat
és mosolyt csal patyolat
tiszta tekintetembe,
csak valami bájos pár sor
ez, amitől boldogabbnak látszol
ha kicsit közelebb engedsz
magadhoz, s hiszel. Nem lesz
többé diszharmónia,
csak néhány kis puritán vers,
érzelmektől mentes, roppanó, nyers
hazugság, hogy tényleg minden
rendben van. Én elhiszem,
Te meg csak nevess, nevess
rajtam!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-21 23:55:46
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-21 23:55:46