(myxomatosis)
maga jött haza
bevérzett szemekkel
fél fejét kezében tartva
a kedves korcs macska
azt mondta jól elvoltak
együtt aludtak
mindenkit meghágott és fordítva
csak most zsibbad a nyelve
meg tudna enni
ki tudna cserélni magával
térdepelve hallom ahogy kinn szól az üdvrivalgás
interjút készítenek vele
azt mondja nem tudja miért zsibbad a nyelve
és repedezik a bőre
naiv voltam
a macska értette az okaimat
és lefényképezett
a vitrinbe másztam
kristálypoharak közé
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-15 09:56:53
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-16 17:19:29