.(pont)
pontosság – ez a végzetem,
gyötrő gondom; pedig ami van,
azt kitöltöm mindig, ahogy kell –
mivégre ver az értelem
épp ezzel fejem sámfázva
– rossz cipő – össze ne menjen.
a hithez is csak fantázia kell,
s hol van az még a pontosságtól,
egy egzakt keresztvetéstől,
vagy nyugtató esti imától.
a pontosságban valami pont’
megtörtént, ami éppen akkor –
máskor nem; előtte: bármikor.
pontosságon old a halálom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-03 23:39:25
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-03 23:39:25