Buborékok
amikor régi szép emlékek jutnak eszembe,
akaratlanul is ezer fényben játszó buborékok
röppennek ki a fülemen
kellemetlen helyzeteket képes ez produkálni
mindenféle buszon és vonaton
a többi utas rémülten szalad ilyenkor
a vészkijáratokhoz,
reszkető és kikerekedett szemmel,
úgy festenek, mint akik valóban elhiszik,
hogy ők pukkannak majd ki és nem a buborékok,
ha csak egy is hozzáérnek a bőrükhöz
és persze igazuk van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-01 20:42:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-01 20:42:08