Mezítláb a tisztaszobában
Fotók az ősiség dermedt pózában..Restaurálok..
Sötét még... lassan pirkad tán négy óra...
... nem tudom.... Vályogból épített tömésfal lelkem...
Madarak ... Madarak voltunk ... Egy nap madarak voltunk...
Körtefa kérge a tenyeremben ... morzsolom... a földnek..
mennyire szereted .. vigyázok a fészekre a körtefán.
kiröhögtél miatta...Nem akartam nagyot mondani ..csak
kicsiket..nézd csak, a rozsdafarkú felriadt ..egyedül..
Fák...most kéne sírni... kisírni minden árnyékot..Nyitott
ablakon madarak tánca és a .. nők szeme mindig szomorú...
Negyedet üt .. éjdió.....fák... burkot feszegetsz..
jegenyenyár..Dühös voltál...azt hiszem. tudtam .. régi..
rádió a sarokban... szaggatott ..így akarom
Begyűrni egyik mondat végét a másik alá..Vadkörtefák.
úgy írni mint te... a zsebem morzsákkal lyukas ..
zárd le...Mezítláb csattogok a kövön... ilyet mindenki ír..
és beszélek... aztán abbahagyom.. minek..Könyörögkép
próbálok nem figyelni Rád...könyörögkép.. egy délutánért
azt mondtad hangvilla .. minden érintésre... más...
Wolf... lopott mondatok....megfázott pille....gyertyaláng...
Told odébb a víz pöttyeit... esőnappá értünk.. Hol a madár?
mezítláb csattogok a kövön...aludttej kéne.. könyörögkép...
... Madarak voltunk ... egyszer Madarakká lettünk...
esik... Mezítláb egy tisztaszobában...rongyszőnyegek.
..Hadd csapjam be magam...könyörögkép...Nem baj könnyek.
.Ölelj egyetlen....ölelésben... mikor kel a nap és komlószagú
csepp körülöttünk az idő... akkor... De ne kopogj ha jönnél
Mezítláb...könyörögkép.. ne kopogj... Gyere... Madarak voltunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-30 20:36:45
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-30 20:36:45