NE VEDD EL TÕLEM
Csak veled szép az élet.
Napsugarakat adó közelséged
melegében fürödve
némán állok mozdulatlanul.
Lenyűgöz szépséged izgató
rejtelmes varázsa.
Ne vedd el tőlem
e gyönyörkeltő
édes mélabús,
borzongató érzést
hisz a viágmindenségben tovaröppenő
gondolatom mindíg
csak feléd utazik.
Cikázva, vágtató széllel
süvöltve, visszavonhatatlanul.
Ne vedd el, ne rabold el tőlem
ezt a vágtató
rejtelmes, különös érzést.
Bakonyszentkirály, 1972. 02. 21.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.