Álom
Álmodom a múltról,
láttam önmagam kicsi soványka lányként.
Álmodom a múltról,
szomorú anyámnak sírtam a babámért.
Álmodom a múltról,
mikor apám elment, futottam utána.
Álmodom a múltról,
nem búcsúzott, többé nem is nézett hátra.
Álmodom a jelenről,
már nem sírok ha valami bánt,
Álmodom a jelenről,
kőszín lelkembe senki sem lát.
Álmodom a jelenről,
megtanultam nincs igaz barát,
Álmodom a jelenről,
a maszk arcomon, kemény gyémánt.
Álmodom a jövőről,
átlátszó házak között, kék színű kertek.
Álmodom a jövőről,
két kezem helyére fehér szárnyak nőttek.
Álmodom a jövőről,
ezüst fák a szivárványszín égig értek.
Álmodom a jövőről,
melyben fantasztikus világomban élek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-13 13:51:32
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-13 13:51:32