Álmomban
Álmomban láttalak.
Fölém magasodtál,
izmos vállaid között elvesztem,
de ez jó volt.
A szád kereste a számat.
Éreztem, ahogy leheleted
csiklandozza az arcomat... és
éreztem a vágyad.
Kezed szorosan kulcsolta át
a derekam.
Úgy szorítottál magadhoz,
hogy azt hittem átléptünk a
valóságba,
de felébredtem,
és megláttam a szürke árnyakat.
Sírtam is,
kicsit a nemrég volt boldogság,
nagyon a veszteség miatt.
Mert hogyan találjam meg azt,
aki csak az álmaimban létezik???
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-13 13:49:10
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-13 13:49:10