túl gyors ez fekete kuglófot
szolgálnak fel még nem is rendeltem
jégbe hűtött kisgyermekeket
gyűjtenek rám bízzák őket
hova tegyem a kuglófot
hova vigyem sétálni a jégbe
hűtött kisgyermekek hadát
sírnak keresik a hazát gyertek
adok nektek finom fekete kuglófot