Csilda
izzó jégcsákányt érzek tarkómban
apró fekete fények törnek rám
lézerhegyes tekintet húz ívet
már nem fordulok vissza a pulthoz
füstszagú
kocsmazugban
rágcsálóarc
görcsösen
visszafogott
rángatózás
kifejezően közel ülök le
ő érezhetően elégedett
asztalára borítja táskáját
pótcselekvéseiben merül el
rémdivat
diszkózene
dübörgés
száradó
folyómeder
dögszaga
elszakadt nyaklánc gyöngyei szállnak
telepattogják az egész padlót
földre hullt csillagok szórják a fényt
december huszonkettedike van
lobbanó
pillanatok
illata
könnylepke
pupillákba
olvadás
egyedül akarta összeszedni
segíteni később sem engedett
rajzolt szemöldöke gyakran rám folyt
a zuhany alatt zombi született
méregben
kényszerképzett
ordítás
ősrémült
paranoiás
idegroham
múzsanéven szólítottam hamar
boldogan viselte a gyűrűt is
kisollót mindig hordott magával
nyirbálta a vélt fölöslegeket
sünarcú
süketségbe
üvöltés
csendesült
eltűnések
sűrűbben
aranyhörcsögét Suzynak hívta
felmosóvödörbe fulladt bele
démonjai nevét sosem mondta
március huszonötödike volt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-29 23:25:24
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-29 23:25:24