hülye (jav2.)
Dőlt ki az öltözőszekrényből
az ottfelejtett, átizzadt ruhák bűze.
Hosszú hétvége jön; és már
száguldottunk is a gáton, állt a levegő,
csak közöttetek vibrált. Diólikőr lesz és
nyúlpörkölt. Az nem lehet, hogy lemegyünk
oda, a tóhoz, és nem történik semmi;
egy nővel nem lehet így bánni.
A finom kis célzások elmaradtak,
persze, megint a pecán járt az eszed.
Hülye vagy; és még egy compó is
leakadt a horogról.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-28 21:39:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-28 21:39:37